ONZE CULTUUR

  • Met de zowat 190 medewerkers in België proberen we onze missie waar te maken: iedereen helpen om een leven te leiden in optimale gezondheid.
  • Onze cultuur is gekenmerkt door de sterke gedrevenheid van onze medewerkers. Intern worden we zelfs “MEP’s” genoemd: Motivatie – Energie – Passie zijn dan ook kwaliteiten die we zoeken in elke potentiële nieuwe medewerker zodat die onze cultuur nog helpt versterken.
  • Er heerst een open en ontspannen sfeer: naast hard werken, wordt er ook veel plezier gemaakt!
  • Onze gedrevenheid beperkt zich niet tot de werkvloer. Daarbuiten worden ook allerlei initiatieven opgezet die bijdragen tot de ontspannen sfeer én een optimale gezondheid:

 

SPARTACUS RUN

  • De Spartacus Run in Boom is één van de leukste en meest spectaculaire loopevenementen. Tijdens deze obstakelruns moeten verschillende hindernissen overwonnen worden.
  • Om de finish te halen, moet er samengewerkt worden en moet je je eigen limieten verleggen. Helemaal in lijn met onze Eurogenerics cultuur dus. We zijn dan ook al enkele jaren met een grote groep sportieve collega´s paraat om samen deze uitdaging aan te gaan!

 

 

BIKE CHALLENGE

  • Elk jaar steunen we een 4-tal goede doelen die ons nauw aan het hart liggen. Bij onze jaarlijkse Bike Challenge fietsen en lopen we met ons allen zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel: voor elke afgelegde kilometer stort Eurogenerics een bedrag. Goed voor de maatschappij, voor de teamgeest en voor onze conditie

ONZE WAARDEN

Om ervoor te zorgen dat we de juiste sfeer creëren waarin iedereen zich thuis voelt, houden we aan volgende waarden:

 

VERTROUWEN

Vertrouwen is de basis van elke relatie. We streven naar openheid en eerlijkheid in onze contacten en communicatie met elkaar.

 

RESPECT

We willen een werkomgeving waar luisteren, begrip en aanvaarden van elkaars verschillen aangemoedigd wordt. Een omgeving die het voor iedereen mogelijk maakt om zich te ontplooien en te ontwikkelen.

 

BETROKKENHEID

Betrokkenheid is wat het verschil maakt tussen tussen uitvoeren en ondernemen. Het is belangrijk om achter een idee te staan en er 100% voor te gaan. 

 

LEIDERSCHAP

Onze medewerkers hebben het vermogen om een visie met een zodanig charisma en enthousiasme uit te dragen dat dit een inspiratie-en motivatiebron wordt voor anderen.

 

Menu